Trouwen met Inge
Trouwen met Inge

Trouwen met Inge

En in 1 keer is het zover… De trouwdag. Het lijkt wel gisteren toen ik Inge Kemperman ten huwelijk vroeg in New York. We kwamen in januari terug in Nederland en direct zijn de voorbereidingen al begonnen. Waar willen we trouwen? Wie willen we uitnodigen als gasten? Enz. Enz.

Nu, een dikke 8 maanden verder  zitten we op Bali na te genieten van een onvergetelijke dag. De dag is voorbij  gevlogen, of het onwerkelijk was… 14 september, ik word wakker in mijn  oude bed in Hengelo want de wekker gaat af. Vol enthousiasme ren ik naar de  slaapkamer van mijn ouders om te zien of ze ook al wakker waren. (moet me denken  aan Sinterklaas en mijn schoenzetten)

2 uur later na ontbijt met mijn  ouders haal ik de bloemen op en rijd vervolgens dood zenuwachtig naar huis om

Inge op te halen. Familie (Yvo, Andre, Hermy en Ilse van Dillen en natuurlijk Alice, Ronnie en Rob Kemperman) en getuigen (Friso Veltkamp, Rob Huiskes) en onze ceremoniemeester Anke Laarhuis staan me op te wachten en ik moet in de  tuin wachten tot het moment daar is en ik draaide om…

Inge in een geweldig mooie jurk staat voor mij echt heel erg mooi!!! Trots als ik ben geef ik haar een kus en de bloemen, nu kon de dag “echt” beginnen. Eerst werden we opgehaald in een oude citroen die met ons en Karen (fotograaf onzedag.net, en een oude vriendin van me) naar de creatieve fabriek in Hengelo reed. Hier hebben we foto’s gemaakt om vervolgens naar Landgoed Twickel te rijden en daar nog foto’s te maken. Het was droog maar koud dus we zijn ook blij dat we naar Kasteel Warmelo in Diepenheim gaan om aan de ceremonie te beginnen.

Aangekomen bij kasteel Warmelo in Diepenheim worden we opgewacht door vrienden en familie die vervolgens plaats nemen in de kas waar de ceremonie plaats zal vinden. Inge komt binnen met haar vader die met veel emotie haar dochter aan mij weggeeft. De ambtenaar Ida doet haar verhaal erg leuk en mooi met vele anekdotes. Dimitri van Dillen neemt u Inge Berndine Frederika Kemperman aan tot uw wettige echtgenote? JA!!!! en ik mag vanaf dat moment Inge mijn vrouw noemen en ben daar erg trots op!

Al met al een top dag met leuke mensen om ons heen, mooie speeches (kippevel) en veel gelachen! Iedereen bedankt die dit moment met ons heeft gedeeld!

Andre en Hermy van Dillen
Yvo en Ilse van Dillen
Alice en Ronnie Kemperman
Rob en Danielle Kemperman
Rob Huiskes en Anke Laarhuis
Friso Veltkamp
Muriel en Rutger Bruin
Roy Altink en Evelien van Bergen
Joris Sprangers en Chris Krook
Richelle Hesselink
Inge Geerdink
Femke en Paul
Armand van Veen en Hanneloes Schleurholts
Reinoud Klinkhamer en Karlien de Groot
Koen Lubbers
Glenn Groeneveld
Jenny Drenth
Marjolein de Jong
Astrid en Leo Marriet
Ferdie
Laura en Rolf Sterken
Elsbeth en Robin Doull

 

Laat een bericht achter: