Oud en nieuw vieren in New York (Times Square)
Oud en nieuw vieren in New York (Times Square)

Oud en nieuw vieren in New York (Times Square)

Bucketlist Oud en nieuw vieren op Times Square… geen idee hoe ik er ooit bij ben gekomen maar wanneer je op internet het filmpje ziet met al die mensen op Times Square die op New York New York van Frank Sinatra elkaar en gelukkig Nieuwjaar wensen komt er toch wel een beetje kippenvel bij mij opzetten.

Daarnaast was ik nog nooit in New York geweest en zou dit natuurlijk de ultieme gelegenheid zijn! Dus terwijl ik zwetend achter mijn bureau zit op het werk in juni 2011 denk ik… waarom zou ik het ook niet gewoon boeken… Hoe vaak zullen wij hier nu dit kunnen gaan vieren? Dus zo gezegd zo gedaan heb ik een reis naar NY geboekt en nu moet ik het Inge nog mededelen. Tja annuleren is natuurlijk geen optie. Gelukkig is de bijnaam van Inge -> SATCcarrie oftewel Sex and the City Carrie en komt er direct een grote glimlach op het gezicht en is ook Inge direct siked!

Na een beetje op google te hebben gekeken merkt Inge op dat op Times Square 2 miljoen mensen komen om te feesten en dat je vanaf s’middags er moet staan en niet meer naar het toilet kan of drinken kan halen…. GEEN DRINKEN HALEN?! dan gaan we naar andere opties kijken. Na wat zoeken op verschillende websites komen we bij een feestje uit in de Ava Lounge NY. Het is een klein feestje met uitzicht op Times Square vanaf de penthouse zelf en vanaf het dakterras. 3 weken later komen er 2 tickets binnen met een  beschrijving over hoe bij de club te komen die avond.

Een half jaar wachten is best lang maar de moeite waard, op 30 december komen we aan en direct kijken we onze ogen al uit. Yellow cabs en file! YES dat is NY. Terug naar het feestje op oudjaarsdag begint het feestje rond 20.00 uur, gezien de drukte gaan we om 19.00 uur weg en zijn we er al om 19.10 haha mis calculatie. Maar dan kom je aan en kan je niet verder. Grote mannen met grote geweren staan klaar om je de weg te versperren. Pas na het laten zien van onze vrij-brief van Ava Lounge mogen wij doorlopen. Op het zelfde moment komt er een koppel aangelopen met een Australisch accent, goed gekleed en laat ook hun brief zien. Ze zijn van dezelfde leeftijd als wij en de klik is er direct. Omdat we te vroeg bij het feestje zijn moeten wij wachten en dat is een mooie gelegenheid om met elkaar te kletsen en elkaar te leren kennen. Vanaf dat moment zijn wij onafscheidelijk voor die avond. Sheldon en Anita zijn op hun huwelijksreis en hadden ook zin in een feestje. Op het feestje zelf leren we nog een koppel kennen Adam & Rebecca en de hele avond hebben we gefeest met elkaar en serieus het beste feest ooit!

Om 12 uur gaat iedereen het dakterras op en worden de flessen champagne aangesleept om het feest nog wat groter te maken. Times Square is verdwenen onder de slingers en confetti en ik heb alleen nog maar oog voor Inge om het nieuwe jaar in te luiden. Hierna is natuurlijk ook de rest de “lul” omdat ik uitbundig iedereen een Happy New Year ga wensen. Het feest eindigt rond 4.00 uur met de limoservice naar het hotel, flessen champagne waar je u tegen zegt achterover geslagen en een avond om nooit meer te vergeten!Om 12 uur gaat iedereen het dakterras op en worden de flessen champagne aangesleept om het feest nog wat groter te maken. Times Square is verdwenen onder de slingers en confetti en ik heb alleen nog maar oog voor Inge om het nieuwe jaar in te luiden. Hierna is natuurlijk ook de rest de “lul” omdat ik uitbundig iedereen een Happy New Year ga wensen. Het feest eindigt rond 4.00 uur met de limoservice naar het hotel, flessen champagne waar je u tegen zegt achterover geslagen en een avond om nooit meer te vergeten!

Adam, Sheldon, Anita, Rebecca, Inge and me
Adam, Sheldon, Anita, Rebecca, Inge and me

Laat een bericht achter: