De Singelloop Enschede uitlopen
De Singelloop Enschede uitlopen

De Singelloop Enschede uitlopen

Mijn conditie is mij niet heilig. Nee dat kan ik niet zeggen maar om hard te lopen voor een goed doel en op deze manier geld in te zamelen is wat voor te zeggen zeker omdat dit ook nog op mijn bucketlist staat.

11 september is de dag om de Singelloop in Enschede te doen voor het goede doel en op dat moment was het juni. Oftewel 4 maanden de tijd om in vorm te komen en het rondje te lopen. Mijn doel: Geld in zamelen, Mijn tijd: Als ik het rondje uberhaubt red ben ik al blij.

Na maanden lang te hebben hardgelopen met Inge en met Rob moet Inge helaas afzeggen vanwege een knie blessure. Jammer maar helaas gelukkig zijn er nog wel andere mensen die mee willen lopen en zo hebben we in no-time een groepje bij elkaar. 450 Euro hebben we bij elkaar gelopen en de tijden van de renners zijn ook nog eens super! Allemaal bedankt voor het supporten en de renners voor het hardlopen.

De start en finish vinden plaats op een prachtige locatie: het Volkspark aan de Volksparksingel/ Parkweg te Enschede. Het Volkspark biedt de ruimte voor een verdere uitbreiding van de Singelloop met alle mogelijke faciliteiten in de directe omgeving, dicht bij het bus- en treinstation. Er is voldoende ruimte voor parkeren op het Meubelplein en bij de Pathmoshal.

Ook dit jaar werken we voor alle deelnemers, dus ook voor de kids, met een elektronische tijdsregistratie. Dit betekent dat er een chip is verwerkt in het startnummer.

De Singelloop is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement met dit jaar 5 onderdelen. Bijna voor elk wat wils:

5 EM / 8km Menzis Singelloop Wedstrijdloop

5 EM / 8km Menzis Singelloop Recreatieloop

5 EM / 8km Eshuis Accountants Bedrijvenloop

2 EM/ 3,2km De Woonplaats Dubbele Mijl

Laat een bericht achter: