Het mooie IJsland bezoeken
Het mooie IJsland bezoeken

Het mooie IJsland bezoeken

Reykjavik, IJsland: Het is vrijdagmiddag 27 juni als Inge en ik niets vermoedend aan het werk zijn. Wij hebben allebei een afspraak. Dan wordt er plots omgeroepen dat Inge en ik naar de hal moeten komen van het ROC van Twente omdat er een verrassing staat te wachten voor ons. Op dat moment lopen Inge en ik naar beneden en krijgen wij een sleutel van een huurauto. Er wordt gezegd voor een avontuur stap je in de auto. Dit doen wij en daar ligt een enveloppe waar het volgende opstaat:

IMG_20150626_154239~2

Dus Inge en ik rijden en komen aan op Schiphol. Hier staat een stewardess te wachten op ons en verteld ons dat we naar IJsland zullen gaan vliegen! YEAH! IJsland, serieus te gek!!! We vliegen vervolgens naar IJsland om IJsland te bekijken maar dat is nog niet het einde van dit avontuur!

 

Maar wie heeft dit nu allemaal geregeld dan? Waar komt het vandaan en bleef het avontuur hierbij? Nee het avontuur gaat nog verder en we zijn er achter gekomen dat het voor het programma Puur Geluk van RTL4 is geweest! En wij hebben het geluk gehad dat wij zijn uitgekozen en dat dit zo ontzettend top was geregeld! We zijn super dankbaar voor wat we hebben mogen meemaken!

Klik op het plaatje hieronder om de uitzending van Puur geluk terug te zien!

puurgeluk

 

Laat een bericht achter: